bemutatkozás

Nagy Zsanett vagyok és 16 éve dolgozom kozmetikusként, leginkább az arc és teskezelésekekre specializálódtam.

10 éve használom kizárólag a Vagheggi márkát, ahol most 3. éve már Beauty specialista és arany partner vagyok.

Ez azt jelenti, hogy az összes üzleti, arc és testkezeléssel kapcsolatos képzést elvégeztem, behatóan ismerem és használom a termékeket.

Célom amellett, hogy egy pihentető, nyugodt légkört biztosítva, testileg és lelkileg is feltöltődj nálam, az, hogy egy jobb bőrállapotot tudjak létrehozni, a kezelésekkel, megoldást nyújtsak bármely kozmetikus által kezelhető bőrproblémára.

Valamint segítsek elsajátítani egy megfelelő, otthoni bőrápolási rutint, mert csak együttes erővel tudunk igazán eredményesek lenni.

Egy pár szó arról, hogy miért is választottam, ezt az olasz márkát, amivel dolgozom.

Mindamellett, hogy nagyszerű eredményeket érünk el a mindennapos és kozmetikai felhaszanálásunk során a bőrápolásban, számomra mindent megtestesít, ami fontos ahhoz, hogy sikereket érjek el a szakmámban, ami a hivatásom is egyben.

Nem csak a bőrünkre van kiváló hatással, de a környezetünket is óvják, nem alkalmaznak állatkísérleteket, káros anyagoktól mentes, mindig igyekeznek a legújabb hatóanyagokat alkalmazni a készítményekben.

Ha szeretnéd a munkámat és ezt a kivételes termékcsaládot megismerni, ha szeretnél látható eredményeket elérni, keress bizalommal telefonon vagy messenger üzenetben.

Tegyünk együtt a bőröd egészségéért!